TERVETULOA!

Näyttää siltä, että tekoäly on kovertanut madonreiän vuoteen 1994. Menneisyydestä huutelee 12-vuotias Sussu, jolla on muutama pulma ratkaistavanaan. Te voitte auttaa Sussua!

Seikkailua varten teidän tulee muodostaa viisi ryhmää. Jokainen ryhmä tarvitsee yhden mobiililaitteen (tabletin tai älypuhelimen) ja nettiyhteyden.

Tältä sivulta saatte tärkeitä ohjeita. Älkää siis sulkeko tätä sivua liian aikaisin.


No niin. Aloitetaan. Tehkää alla olevat kohdat 1-4.

 
ts1994_PAA_1000_web.jpg

1) Jokainen ryhmä nimetään omalla merkillään. Merkit ovat 🌸, 💎, ❄️, ✨ ja 🔥. Sopikaa nyt ryhmien kesken, mikä merkki ryhmällenne tulee.


2) Tässä alla on videostriimi. Videossa näkyy jokaiselle ryhmälle oma puhelinnumero. Katsokaa oman ryhmänne puhelinnumero, avatkaa selaimella linkki web.telegram.org ja kirjautukaa ryhmänne puhelinnumerolla Telegramiin.


3) Telegram pyytää kirjautumisen yhteydessä syöttämään koodin. Tämä koodi ilmestyy alla olevaan videoon vähän sen jälkeen, kun olette yrittäneet kirjautua Telegramiin. Palatkaa siis hakemaan ryhmänne koodi tämän sivun videostriimistä ja kirjautukaa sen avulla Telegramiin. Eli:


- Katso puhelinnumero videosta (www.digiteatteri.fi/1994)

- Kirjaudu puhelinnumerolla Telegramiin (web.telegram.org)

- Katso koodi videosta (www.digiteatteri.fi/1994)

- Syötä koodi Telegramiin (web.telegram.org)

Mikäli koodit eivät ilmesty videostriimiin, niin varmistakaa, että katsotte striimin suoraa lähetystä: ladatkaa sivu uudestaan ja kelatkaa videostriimin loppuun.

4) Seikkailu etenee Telegramissa Tekoälyseikkailu 1994 -nimisessä keskusteluryhmässä. Kun saavut keskusteluryhmään, voit sulkea tämän ohjesivun.