autiosaarella_ylakuva.jpg

Autiosaarella-seikkailu on lukutaitoisille alakoululaisille suunnattu, älypuhelimilla toimiva tarina. Se tapahtuu Telegram-pikaviestisovelluksella omasta kodistasi käsin. Kaikille osallistujille yhteinen seikkailu etenee interaktiivisesti lähettämiesi kuvien perusteella.


Seikkailu alkaa maanantaina 11.5. ja siihen voi osallistua sunnuntaihin 21.6. asti. Seikkailu kestää viikon kerrallaan ja käynnistyy uudestaan aina maanantaisin. Jokaiselle viikonpäivälle on seitsemän tehtävää. Voit liittyä mukaan myös keskellä viikkoa.


Suosittelemme, että aloitat seikkailun yhdessä vanhempiesi kanssa. Tarinan edetessä pärjäät varmasti omillasi.
Lukutaitoiset aikuisetkin saavat toki osallistua.

 

NÄIN ALOITAT SEIKKAILUN:

  1. Lataa puhelimeesi maksuton Telegram Messenger -pikaviestisovellus Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

  2. Valitse mieleisesi nimimerkki. Voit halutessasi muokata sitä myöhemminkin.

  3. Etsi Telegramista ryhmä nimeltä Autiosaarella ja liity ryhmään.

autiosaarella_ohjeet_3.jpg
 

MIKÄ AUTIOSAARELLA-SEIKKAILU ON?

Autiosaarella-seikkailu kannustaa sinua ottamaan valokuvia kodin asioista ja jakamaan niitä Telegramin keskusteluryhmässä. Autiosaarelainen-nimisen tekoälyn kertoma tarina etenee ja muokkautuu interaktiivisesti lähettämiesi kuvien sisällön perusteella. Autiosaarella-seikkailu muuttaa kotisi tarinan tapahtumapaikaksi, esityksellistää vaatekaappisi ja kääntää sinulle tutun ympäristön loputtomaksi mahdollisuuksien saareksi.


Autiosaarella on #digiteatterin toteuttama Helsingin kaupungin pika-avustusta saanut teos. Seikkaileminen on sinulle täysin maksutonta.

ikonit_nettiin.jpg